Idag trodde jag att Limes sista stund var kommen när det rann ut mycket blod från hennes mun. Hon hade skurit sig på ett dricksglas som var sönder och som skulle slängas. Innan jag lyckades lokalisera var blodet kom ifrån och hur mycket det blödde var det lite kaos.

Relativt snabbt såg jag att blodet inte kom från halsen/magen vilket var skönt.
Det blödde framme i munnen relativt kraftigt och lite under hakan och när Lime slickade sig så stänkte det ut blod. Droppar och stänk av blod kom här och där och jag ringde först till cityveterinärerna som gjorde en gedigen insats och berättade att jag kunde få deras första tid som var imorgon kl 13.00. Perfekt…..NOT!

Sen blev det ett samtal till stammisstället som så många gånger förr påpekade att det bara fanns jourtider kvar trots att kl bara var 15.oo och att dessa kostade många tusenlappar. Jag svarade med att jag visste detta sedan tidigare och på frågan om hon skulle boka in en tid bad jag henne avvakta.

Sakta men säkert slutade det forsa ut blod och efter ca 10 min låg Lime och tog det lite lugnt och det värsta verkade vara över. Lite slickningar och lite blodvite var det men efter en liten promenad så var jag lugn. Ett jack i tungan och sår på hakan kom vi undan med denna gången. PUH!

Jag tänkte ta foto på blodbadet men situationen kändes för allvarlig för att lattja fram kameran. Ni får nöja er med skräckfotona från tidigare i bloggen.